Advertisement

Onderzoek Toont Mango Consumptie Heeft Een Positief Effect Op De Inflammatoire Darmziekte

Onderzoek Toont Mango Consumptie Heeft Een Positief Effect Op De Inflammatoire Darmziekte

Meer dan 8 miljoen mensen zijn besmet door Chagas, de meeste van hen in latijns-en Centraal-Amerika.

Maar meer dan 300.000 wonen in de Verenigde Staten. De studie toonde aan dat patiënten waren de uitgaven 235 procent van hun inkomen aan de ziekte - ze zin had om geld te lenen voor de ondersteuning van hun behandeling. De laatste twee hoofdstukken wijden zich aan de planning voor de toekomst en nuttige tips. In de Verenigde Staten, volgens die maat, het grootste bedreigingen zijn coronaire hartziekten, COPD en lage rugpijn. Vooruitblikkend, onderzoekers hopen dat op een eenvoudige test als dit misschien binnenkort worden gebruikt om personen te identificeren die met de eerste tekenen van cognitieve stoornissen, zoals vroege symptomen van de ziekte van Alzheimer.


Fresh Fingers

De vijf grootste sigaret bedrijven bracht meer dan $22 miljoen dollar per dag aan de marketing van hun producten in 2015.


Ik kon ook niet voorbijgaan aan de groeiende angst van de babyboomers te midden van de voorspellingen dat het aantal mensen in de VS die de ziekte hebben, zou bijna het driedubbele van 4,7 miljoen in 2010 naar 13,8 miljoen in 2050, volgens de resultaten van de volkstelling. Zelfs het Congres is aandacht: Afgelopen voorjaar van de goedkeuring van een $400 miljoen verhoging van het budget in de ziekte van Alzheimer onderzoek.
En deze maand, software miljardair Bill Gates kondigde hij had uitgetrokken $100 miljoen van zijn eigen geld in de richting van het onderzoek.

MRSA — Methicilline-resistente Staphylococcus aureus — alleen al wordt geschat om te doden rond 19.000 mensen elk jaar in de Verenigde Staten. De interactieve time-series plot hieronder laat zien hoe de kindersterfte is veranderd op de lange termijn. Zoals we kunnen zien, de kindersterfte in de geïndustrialiseerde landen vandaag de dag is onder de 5 per 1.000 levendgeborenen - maar deze lage sterftecijfers zijn een zeer recente ontwikkeling. In de pre-moderne landen van de kindersterfte waren tussen de 300 en 500 per 1.000 levendgeborenen. In ontwikkelingslanden aan de gezondheid van de kinderen is snel te verbeteren - maar de kindersterfte is nog steeds veel hoger dan in de ontwikkelde landen.

Medische diploma van een erkende universiteit met een Master in de epidemiologie en de volksgezondheid. Het is niet langer een vraag of onze levensstijl keuzes bijdragen aan, of veroorzaken de meeste van de aandoeningen en chronische ziekten vandaag de dag. De meeste gezondheid deskundigen zijn het erover eens: ze doen. Dr. Bredere lijsten hart-en vaatziekten, kanker, diabetes, Alzheimer, depressie en angststoornissen als enkele van de meest voorkomende ziekten overgedragen binnen de familie. De waarheid is dat zelfs als je gezond bent nu, het is belangrijk om te weten of deze informatie voor later in het leven.

gezondheid advies geneeskunde

Shi zegt dat vroege detectie van de ziekte van Parkinson is van cruciaal—de symptomen zijn vaak niet merkbaar, tot ongeveer 50 procent van de zenuwcellen in de substantia nigra zijn overleden.
En 11 procent van de zwangere vrouwen in latijns-Amerika besmet zijn met Chagas, het journaal zei. In werkelijkheid, de cijfers zijn waarschijnlijk nog veel groter door de hoeveelheid mensen die zeldzame ziekten die nog niet zijn gediagnosticeerd," zei ze. De definitie van zwaar drinken is het consumeren van acht drankjes of meer per week voor vrouwen en 15 of meer voor mannen.